| GRATIS VERZENDING VANAF € 75,-

Verzenden & retouren

LEVERTIJD

Artikelen verzenden wij binnen 1 tot 5 werkdagen. Wanneer het wat langer duurt kan het zijn dat een artikel moeten worden bijbesteld bij onze leverancier wij proberen dit z.s.m. voor u te regelen.

RETOUR

Wanneer je iets hebt gekocht, maar de overeenkomt (evt. zonder reden) wil ontbinden kan dit binnen 8 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Uiteraard in de originele staat, kaartjes er aan en ongedragen.

In het pakketje zit een retourformulier, die je in kunt vullen en onderaan ons adres die je kunt gebruiken op je pakket. Mocht je een andere maat willen ontvangen, kun je dit ook op het retourformulier aangeven. De consument draagt de kosten voor de retourzending. Bewaar je track en trace code zodat je je pakket kan traceren.  Binnen 14 dagen retourneren* wij het aankoopbedrag.

*Vermeld ook je IBAN op dit formulier zodat we de betaling in orde kunnen maken.

KLACHTEN/PROBLEMEN

Indien je klachten ondervind over je aangeschafte artikel(en), vragen wij je vriendelijk om ons een mail te sturen naar info@knappiess.nl

ARTIKEL NIET VOORRADIG

Mocht er onverhoopt een artikel die besteld is niet op voorraad blijkt te zijn, laten wij dit z.s.m. telefonisch of via de mail weten. Je ontvangt in overleg een ander artikel/maat of krijgt uiteraard je aankoopbedrag binnen 30 dagen terugbetaald.

SALE

Artikelen uit de sale kunnen helaas niet geretourneerd worden.